WIE BEN IK?

Mijn naam is Wim Mathijssen en ben woonachtig in Oosterhout. Door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt ben ik waar ik nu ben. Ik heb veel mooie dingen mogen meemaken maar heb ook veel geleerd van de minder fijne ervaringen die op mijn pad kwamen. 

Ik zie het als mijn doel om iedereen inclusief mijzelf rust te geven. Innerlijke rust als zijnde het vaak nog ontbrekende stukje. Dit is een basis waarop je kunt bouwen en van waaruit je alle antwoorden in jezelf kunt vinden. Een diepe ontspanning en groot vertrouwen in jezelf kunnen hieruit ontstaan. Dus als het (even) voor je gevoel minder goed gaat ga dan maar terug naar dat plekje in jezelf en begin van daaruit weer op te bouwen. En op deze manier heel je als het ware jezelf.

Ik heb mezelf diverse technieken eigen gemaakt en daardoor kan ik op verschillende manieren te werk gaan. Iedereen is anders en wat voor de ene persoon fijn voelt kan voor de ander juist onaangenaam zijn. Je kunt kiezen welke methode jou het meest aanspreekt maar ik zal zeker zelf ook adviseren. Vaak is een combiatie hiervan het meeste effectief.