Bedrijven

                                                                                                                                         

Het puzzelstukje dat u, uw medewerkers en uw organisatie in optimale vitaliteit brengt en houdt.

Het is van groot belang voor een ieder dat hij of zij zich goed en fit voelt. Zowel lichamelijk als geestelijk, welke direct met elkaar in verbinding staan volgens de Chinese Geneeskunde.

Door middel van stoel- en/of shiatsu massages kan ik ervoor zorgen dat blokkades verdwijnen en dat de vitale levensenergie weer gaat stromen. Hierdoor kan een diepe rust en ontspanning bereikt worden en laat je spanningen los en laad je weer op met levensenergie.

Ik heb in 2012 een jaar stoelmassages verzorgd bij het Ministerie van Justitie in Den Haag en vanaf 2009 ben ik vaste shiatsu masseur bij de Rechtbank in Breda, Tilburg en Bergen op Zoom. Vanaf 2013 ook in Middelburg. 

Ik ben verder goed bekend met diverse meditatievormen en healing technieken welke ik zelf uitvoer maar ook allemaal heb ondergaan. Ik weet daardoor wat ik doe en ook hoe het voelt. Ik heb dus een brede kennis en ervaring op welzijn- en gezondheidsgebied.

Indien ik merk dat ik iemand niet kan helpen zal ik dit direct melden aan die persoon en hem of haar adviseren om naar een bepaalde arts of therapeut te gaan. 

De tarieven zijn als volgt: € 18,- per stoelmassage (20 minuten) en € 20,- per shiatsu massage (25 minuten). Prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten € 0,19 per gereden kilometer.